Het verheugt ons u te kunnen meedelen dat Viro Plastics B.V. met ingang van 9 augustus j.l. de activiteiten van Artibind B.V. in Reuver heeft overgenomen.

Zowel Viro als Artibind hebben een jarenlange ervaring in de productie en verkoop van kunststof presentatie- en opbergmiddelen, waarbij Artibind hoofdzakelijk  in het zuiden van Nederland werkzaam was en Viro zich op de Randstad concentreerde. Door de overname verstevigt Viro niet aileen haar marktpositie, maar verbreedt ook haar productengamma. Hierdoor kunnen wij nog beter invulling geven aan de wensen en eisen die u aan een moderne onderneming stelt.

De komende tijd zal reeds een deel van de productie op de locatie Barendrecht  worden geconcentreerd en kunnen eind deze week de eerste leveringen gerealiseerd worden.

De heer drs. Remy Sassen (oud directeur van Artibind B.V.) blijft binnen onze groep eind-verantwoordelijk voor de relaties Artibind BV en zal vanuit Reuver zijn werkzaamheden voor u verrichten.

De heer Sassen is bereikbaar op de reeds bij u bekende telefoonnummers:
T : +31 (0)77 474 0200
M: +31 (0)6 5024 3068
E-mail: remy@viroproducts.nl (NIEUW per 14 augustus 2013)
Of het centrale Viro nummer: + 31 (0)180 619622

Ter completering maken wij u erop attent dat het bankrekeningnummer is gewijzigd in 0104.2138.84. Ook het BTW nummer en het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel is gewijzigd.

Viro is samen met Artibind door deze fusie de grootste producent van PVC gelaste artikelen in de Benelux en tevens marktleider in de medische  sector. Om een indruk te krijgen van het totale productenpakket is een informatiemap beschikbaar. Mocht u daar belangstelling voor hebben dan kunt u dat aan de Heer Sassen kenbaar maken.

Delen met: