Bedrijfsprofiel

Viro Products

Specialist in presentatie-, opbergmiddelen en corporate identity producten. Maatwerk is ons motto: als middelgrote producent met meer dan 40 jaar ervaring heeft u als relatie alle voordelen van het directe persoonlijke contact en de juiste kennis om u te kunnen onderscheiden binnen handbereik. Wij kennen geen lange wachttijden als het gaat om offreren, het maken van modellen of productie doorlooptijden. Leveringen binnen enkele dagen behoren tot de dagelijkse praktijk.

Viro adviseert u deskundig over de rijke keuze aan materialen voor uw product of presentatie om bij uw relaties een positieve en onuitwisbare indruk achter te laten. De schakel Viro – VPP biedt u een op elkaar afgestemd leveringsprogramma. In combinatie met onze brede kennis van de materialen en productietechnieken maakt ons uw partner in realisering, ontwikkeling en levering van uw unieke maatproduct.

Maatwerk, ons motto

Viro is een middelgrote producent met alle voordelen van dien. Wij kennen geen lange wachttijden als het gaat om offreren, het maken van modellen of productiedoorlooptijden. Leveringen binnen enkele dagen behoren tot de dagelijkse praktijk. Viro adviseert u deskundig over de materialen voor uw product of presentatie om bij uw relaties een positieve en onuitwisbare indruk achter te laten.

Om uw product een uniek gezicht te geven gebruiken wij een grote verscheidenheid aan druktechnieken zoals: foliedruk, diepdruk, zeefdruk, digitale druk of offset. Veelal afhankelijk van het gekozen materiaal. Verder willen wij graag met u meedenken over het ontwerp van uw product, maar werken ook regelmatig samen met reclamebureaus en drukkers met als doel een onderscheidend middel voor de presentatie van uw product of organisatie te leveren.

Alles digitaal verwerkt

Ons productieproces is waar mogelijk geautomatiseerd. Wij kunnen elk aangeleverd digitaal bestand verwerken.

Wij denken met u mee

Bent u op zoek naar een custom made product? Viro Products kan bijna alles maken en denkt graag met u mee!

Wij lossen problemen op

Heeft u een verpakkingsvraagstuk waar u zelf niet uitkomt? Wij hebben gegarandeerd een passende oplossing!

Korte lijnen en levertijden

Al onze fabrieken zijn in eigen beheer, hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kan Viro Products snel schakelen.

Wat maakt ons anders?

Om te beginnen onze minimale ordergrootte, wij beginnen met 1 stuk indien u dat wenst. Kleine hoeveelheden of grote hoeveelheden, geen enkel probleem, wij zorgen ervoor dat uw voorraad laag blijft. Korte levertijden, brede kennis en ervaring door eigen productie faciliteiten en een kwaliteit-prijsstelling voor ieder budget.

Daarnaast kan onze buitendienst u bezoeken en adviseren want wij begrijpen als geen ander dat een persoonlijk advies in combinatie met een model nog meer duidelijkheid geeft dan een plaatje.