Na een intensieve periode verheugt het ons u te kunnen meedelen dat sinds 13 maart j.l. de activiteiten van De Goede Beverwijk BV zijn overgenomen en vanaf heden volledig zijn geïntegreerd door Viro Plastics B.V. te Barendrecht, handelend onder de naam Viro Products.

De Goede Beverwijk en Viro Products hebben allebei een lange historie in de presentatie- en opbergmiddelen branche en beide ondernemingen sluiten naadloos op elkaar aan zodat een verdere gezonde groei gerealiseerd kan worden. Door deze overname verstevigen beide ondernemingen haar markposities en wat nog belangrijker is, resulteert in een belangrijke uitbreiding van het productengamma. Hetgeen u als klant ten goede komt.

De heer Rik Postma van De Goede Beverwijk BV is bij ons in dienst getreden en blijft uw contactpersoon binnen Viro Products als account manager en hij zal uw belangen blijven behartigen. Alle activiteiten van De Goede Beverwijk BV zijn samengevoegd met de Viro Products organisatie in Barendrecht. De productielocatie in Beverwijk is inmiddels opgeheven.

Ter introductie van de nieuw ontstane onderneming heeft Viro Products een nieuwe productmap voor u klaar liggen. Mocht u prijs stellen op deze prachtige map, neem dan contact met Rik Postma of Dick Garritsen (hoofd verkoop Viro Products) op en zij kunnen in een persoonlijk gesprek de map met u doornemen en Viro Products introduceren.

Lees hier de overname brief (pdf 102 KB)

Delen met: