Na een lange periode van onzekerheid verheugt het ons u te kunnen mededelen dat wij met ingang van 29 november j.l. de activiteiten van Günther Edam B.V. hebben overgenomen. Naast het feit dat de activiteiten van Günther naadloos op die van Viro Products aansluiten is er sprake van een wederzijdse waardevolle uitbreiding. Het productportfolio opbergen en bewaren van de nieuwe combinatie bereikt ongekende mogelijkheden! Samen met de reeds eerder overgenomen activiteiten van PMC Holland en Artibind is Viro Products een van de meest vooraanstaande producenten van ringbanden, mappen, tabbladen, etuis, showtassen, L-mappen muismatten en promotionele verpakkingen in de Benelux. Middels de groepsmaatschappij VPP Packaging leveren wij tevens flexibele kunststof verpakkingen.

Wij doen onze uiterste best om de telefoon- en e-mailverbindingen van Günther op korte termijn weer in gebruik te nemen. U kunt ons echter ook bereiken op het nummer van Viro Products: tel. 088-6001720, of mail info@viroproducts.nl en via www.viroproducts.nl.

Mocht u meer willen weten over Viro Products vraag dan onze productmap aan of neem contact op met een van de volgende accountmanagers: Dick Garritsen(info@viroproducts.nl) of Frans Boon (frans@viroproducts.nl).

Frans zal tevens uw vaste aanspreekpunt zijn voor u als Günther relatie. Volledigheidshalve vragen wij aan u de in het briefhoofd vermelde bedrijfsgegevens in uw administratie op te nemen. Wij vertrouwen erop u naar behoren te hebben geïnformeerd en wensen Frans Boon veel succes in zijn nieuwe functie.

Delen met: