Aluminium

Hier vindt u een aantal voorbeelden van aluminium presentatiemappen, koffers en ringbanden. Wilt u meer Informatie over aluminium producten dan kunt u middels onderstaande button informatie omtrent prijzen, aantallen en leveringstijd opvragen.

Presentatie is enorm belangrijk. Een eerste indruk is blijvend. Hoe onderscheidt u zich? Een vraag die wij trachten te beantwoorden door samen met u materialen uit te kiezen die uniek zijn en iets extra’s bieden. Als u en uw relatie onder de indruk zijn, is uw succes ook ons succes. Een presentatie met een High Tech-uitstraling vervaardigen wij o.a. uit aluminium. Aluminium is licht en gemakkelijk te gebruiken en de uitstraling is modern. Aluminium is te bedrukken met uw logo en/of huisstijl elementen in full-colour, maar ook goed te voorzien van een blind- of zeefdruk. Van aluminium kunnen wij naast ringbanden en presentatiemappen ook bijzonder mooie koffers maken, geheel volgens uw wensen, qua afmeting en bedrukking.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.