Steigeretuis

Hier vindt u een aantal voorbeelden van steigeretuis wilt u meer Informatie over steigeretuis dan kunt u middels onderstaande button informatie omtrent prijzen, aantallen en leveringstijd opvragen.

Steigeretuis worden doorgaans gebruikt voor het insteken van bepaalde kaarten en kunnen voorkomen dat onbevoegden uw steiger betreden. Vaak is er een zelfs een wettelijke verplichting om steigerlabels te bevestigen aan uw steiger. Bij Viro Products maken wij steiger etuis in alle soorten en maten. Uiteraard is het ook mogelijk om een bedrijfslogo of firmanaam op de steigeretuis te drukken, opdruk in 1 of meer kleuren is dus geen enkel probleem.  Ook de bevestigingsmogelijkheden van steigerbouw etuis zijn zeer divers. Een metalen ophangoog waar u uw kabelbinder door kan halen voor de bevestiging aan de steiger is meestal standaard. Ook extra insteekvakken behoren tot de mogelijkheden. Viro Products maakt alle steigeretuis in eigen fabriek en kan met elke gewenste afmeting en kunststofsoort overweg.

Steigeretuis in de Industrie

In de offshore en procesindustrie worden deze etuis ook gebruikt als informatiemedium op de productie-installaties. Verder worden deze stelling etuis veelvuldig gebruikt ter identificatie van goederen op opslagplaatsen en in stellingen. Vaak gelden er er dan speciale eisen waaraan het etuis moet voldoen. Omdat Viro Products alles in eigen beheer produceert kunnen wij aan praktisch elke wens voldoen. Meestal hebben steigerbouw etuis aan de voorzijde een insteek vak met waterdichte klep. Aan de bovenzijde van de etui zit er doorgaans een ophangoog voor het doorvoeren van een ty-rap. Wij produceren de steigerbouw etuis in verschillende kleuren met of zonder opdruk.

 

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.