Muismatten, toonbankmatten

Hier vindt u een aantal voorbeelden van muismatten en toonbankmatten wilt u meer Informatie over deze producten dan kunt middels onderstaande button informatie omtrent prijzen, aantallen en leveringstijd opvragen.

Muismatten en toonbankmatten zijn de ultieme reclamedrager, nog altijd bekend, geliefd en gewenst bij veel organisaties. Viro’s excellente muismat of toonbankmat met onder andere de mogelijkheid van ingelast drukwerk, zeefdruk of full-colour offsetbedrukking aan de binnenzijde van het speciale ontspiegelde transparante materiaal. Uitermate goed geschikt voor optische en infraroodmuis. Viro Products is één van de grootste producenten in Nederland. Een levering binnen enkele dagen behoort tot onze standaard service. Naast onze standaard afmeting van 200 x 240 mm. kunnen wij bijna elke maat en vorm aan.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.