Verpakkingen en Draagtassen

Verpakkingen en draagtassen zijn een van de belangrijkste producten van Viro Products. Een aantal verpakkingen en draagtas voorbeelden vindt u hier. Viro Products maakt alles in eigen beheer daarom kunnen wij elk product geheel naar uw wens, custom made maken. Wilt u informatie over verpakkingen en draagtassen dan kunt u middels onderstaande button informatie opvragen omtrent prijzen, aantallen en leveringstijden. U kunt ook direct bellen met Viro Products: 088-6001720.

Zakken, hoezen, etuis en tassen 100% recyclebaar en afbreekbaar, dus 100% milieubewust. Verpakken is ons laatste hoofdstuk. Viro is als enige bedrijf in haar branche in staat om in eigen productie flexibele zakken, etuis, hoezen en andere verpakkingen te maken. Zelfs in grote afmetingen. De materialen die wij bij VPP Packaging verwerken zijn o.a. polyethyleen, polypropyleen, polyurethaan, polyamide en meerlaagse folies. De genoemde materialen zijn goed te bedrukken, maar dan wel gebonden aan minimale bestelgroottes.  De producten kunnen afsluitbaar worden gemaakt o.a. d.m.v. een lijmstrook die permanent sluitend of hersluitbaar is.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.