Even een korte introductie. Een Unaccompanied Minor oftewel UM of UMetje is een onmisbaar product voor luchtvaartmaatschappijen voor het vervoeren van kinderen zonder volwassene. Het UMetje moet op een toegankelijke maar vooral veilige manier, zowel voor het kind als de documenten, alle identiteitspapieren, vluchtgegevens en bagagedocumenten kunnen herbergen voor kinderen.

Een onderneming neemt vanzelfsprekend periodiek naast haar beleid ook haar productenportfolio onder de loep en beoordeeld of ze nog past binnen de kaders en eisen die er worden gesteld. Algemeen nut, kostenbesparing en functionaliteit moeten worden getoetst. Een bekende luchtvaartmaatschappij legt bij ons de vraag neer om op korte termijn een belangrijk artikel, het UMetje, te perfectioneren en naast functionaliteit en comfort een substantiële kostenbesparing te realiseren.
Door wederzijds heldere communicatie, onze materiaal- en productkennis en door toepassing van de nieuwste productietechnieken kunnen wij vol trots het nieuwe resultaat tonen.

Heeft u ook een product dat aan “revitalisering” toe is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We verwelkomen u graag.

Delen met: