Special Products

Hier vindt u een aantal voorbeelden van special products wilt u meer Informatie over special products dan kunt u middels onderstaande button informatie omtrent prijzen, aantallen en leveringstijd opvragen.

Ook de Hollandse Meesters hebben hun weg gevonden naar Viro Products resp. VPP Packaging. Deze ritstassen verzekeren je van een spatwaterdichte bescherming van je waardevolle eigendommen in een unieke en robuuste verpakking. Deze tas is tevens uitermate geschikt voor op reis, naast dat je (reis)documenten goed kunnen worden beschermd, worden vloeistoffen, crèmes en poeders ook veilig verpakt en zijn eveneens duidelijk zichtbaar en verzameld in één verpakking in je reistas. Bij controles zijn al je producten in één handomdraai beschikbaar en zichtbaar en blijf je vervreemd van gênante situaties.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.