Ringbanden

Hier vindt u een aantal voorbeelden van ringbanden wilt u meer Informatie over ringbanden dan kunt u middels onderstaande button informatie omtrent prijzen, aantallen en leveringstijd opvragen.

Viro Products is een middelgrote producent met alle voordelen van dien. Wij kennen geen lange wachttijden als het gaat om offreren, het maken van modellen of productiedoorlooptijden. Leveringen binnen enkele dagen behoren tot de dagelijkse praktijk. Viro adviseert u deskundig over de materialen voor uw product of presentatie om bij uw relaties een positieve en onuitwisbare indruk achter te laten.

Om uw product een uniek gezicht te geven gebruiken wij een grote verscheidenheid aan druktechnieken zoals: foliedruk, diepdruk, zeefdruk, digitale druk of offset. Veelal afhankelijk van het gekozen materiaal. Verder willen wij graag met u meedenken over het ontwerp van uw product, maar werken ook regelmatig samen met reclamebureaus en drukkers met als doel een onderscheidend middel voor de presentatie van uw product of organisatie te leveren.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.