Ringbanden van Polypropyleen

Links vindt u een aantal voorbeeld productfoto’s van polypropyleen ringbanden.  Wilt u meer Informatie over polypropyleen ringbanden? Dan kunt u middels onderstaande blauwe button, informatie omtrent mogelijkheden, prijzen, aantallen en leveringstijden opvragen. Of neem direct telefonisch contact  op met een van onze adviseurs: 088-6001720. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden om uw eigen ringband samen te stellen. Viro Products produceert in eigen fabriek, hierdoor kunnen wij uw ringbanden snel en tegen een scherpe prijs aanbieden.

Ringbanden in polypropyleen geeft ons de mogelijkheid om aparte producten te ontwikkelen. Het materiaal laat zich makelijk bedrukken en verwerken. Het is duurzaam en sterk. Ook als u denkt aan een eenvoudige en niet te dure map dan kan polypropyleen een oplossing bieden. Samen met u kunnen wij in polypropyleen bijna alle wensen verwezenlijken. Met productie locatie in Nederland bieden wij onze klanten ongekende productiemogelijkheden en kunnen wij aan vrijwel alle denkbare wensen uit de markt voldoen. Dat alles voor scherpe prijzen, een perfecte kwaliteit en alles binnen de afgesproken levertijden.

Uw ringbanden op maat

Door de de toepassing van polypropyleen kunnen deze ringbanden altijd perfect aanpassen bij uw huisstijl. Met omplakte en bedrukte polypropyleen ringbanden van Viro Products kunt u daarom alle kanten uit. Zelf samen te stellen en te bedrukken met een eigen logo of geheel eigen huisstijl, denk bijvoorbeeld aan extra handige toepassingen zoals een visitekaartvenster, schuine insteek, grijpgat of speciaal mechaniek in de ringband.

Administratie Ringband

Polypropyleen ringbanden zijn ook  perfect te gebruiken bij het archiveren van administratie. Met een Polypropyleen ringband van Viro Products creëert u overzicht in de administratie van uw medewerkers. Stel uw eigen polypropyleen ringband samen, Viro Products adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Hierbij komen de volgende vragen aan de orde:

  • Waar gaat u de ringband voor gaan gebruiken?
  • Hoeveel documenten wilt u in één polypropyleen ringband kwijt?
  • Wilt u nog losse documenten kunnen insteken?
  • Hoe veelvuldig worden de ringbanden gebruikt?

Niet alleen de afmeting en afwerking zijn door uw zelf te bepalen. U kunt ook uw persoonlijke wens laten doorvoeren in  extra toevoegingen. Enkele mogelijkheden als extra toevoeging in ringbanden zijn: een visitekaartvenster, insteekvak, rugvenster, grijpgat en nikkel sierhoekjes ter bescherming. Zo maakt u van een standaard ringband, ordner of multomap een persoonlijk opbergsysteem!

Viro Products levert aan een breed scala aan klanten. Particulieren scholen, bedrijven, banken & verzekeraars, drukkerijen & ontwerpbureaus.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.