Tabbladen

Hier vindt u een aantal voorbeelden van tabbladen wilt u meer Informatie over tabbladen dan kunt u middels onderstaande button informatie omtrent prijzen, aantallen en leveringstijd opvragen.

Tabbladen zijn eigenlijk onmisbaar in elk kantoor. Je schept ermee een goed overzicht van alle soorten papieren documenten die je wilt bewaren. Of dit nou in een ordner is of in een andere map dat maakt eigenlijk niet uit. Viro Products maakt voor elke ordner of map het juiste tabblad. Welk tabblad voor u ideaal is, hangt af de opzet van uw eigen archivering. Viro Products levert tabbladen in diverse materialen en formaten, zowel genummerde tabs als speciaal ontworpen.

Tabbladen in vele soorten en maten

Tabvormen zijn er in veel soorten en maten. Wij hebben een breed assortiment stansmessen. Een stansvorm naar uw eigen ontwerp is ons ook niet vreemd. Bedrukken van de tabs of zelfs het gehele blad is mogelijk. Afhankelijk van het gekozen materiaal wordt de druktechniek bepaald, bijv. foliedruk, zeefdruk of offsetdruk. Bedrukbare tabs zijn ideaal als je kiest voor een professioneel opbergsysteem. Je kunt al je archief- en werkmappen voorzien van zelf bedrukte, uniforme tabbladen met je eigen tekst. Ongeperforeerde tabbladen (dus zonder gaatjes) zijn vooral handig als je een plan, verslag, rapport of presentatie wilt inbinden en voorzien van tabbladen. Als je wilt, kun je ook kiezen voor een setje inclusief een transparante of kartonnen kaft (voor- en achterblad) en een indexsheet voor een snelle inhoudreferentie.

Zelfklevende tabbladen

Een snel alternatief voor de traditionele bedrukbare of beschrijfbare kartonnen of transparante tabladen zijn zelfklevende tabs. Het grote voordeel van deze tabs is dat je ze zonder lijmresten snel verwijdert en vervangt door een nieuwe tab. Snel en simpel. Natuurlijk zijn deze zelfklevende tabs ook nog eens superhandig voor extra notities, aantekeningen en herinneringen!

Viro Products is één van de weinige tabbladenproducenten in Nederland die geheel in eigen beheer custom made oplossing kan maken. Dus niet alleen A4 of A5 formaten maar elk formaat. Bovendien zijn onze levertijden zeer kort.

Categorie:

    VRAGEN OVER DIT PRODUCT?

    Viro Products maakt alleen producten op maat, geheel afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarom kunt u niet direct een bestelling plaatsen via een e-store. Maar als u het onderstaande formulier geheel invult dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een prijsopgave toe.